thats not my name

idag när jag dammsugade under min säng hörde jag hur det började låta som om någonting fladdrade inne i slangen. Ni vet som när man har råkad sugaupp ett papper som fastnar halvvägs ner. Efter en stund slutade det att låta men istället slutade dammsugaren att fungera och jag blev tvungen att undersöka saken. När jag öppnade den och tittade in i slangen såg jag en grå klump där inne, så jag tog en gaffel och petade lite på den tills den ramlade ut. Tittut, det var 3 stycken väldigt skrynkliga, dammiga och trasiga 100kronors sedlar.
 Jag kanske är flickan med guldbyxorna iallafall.

still crazy

Säg hej till Dagge.
Mitt nya husdjur.in this heart

nu är det dax att skaffa en ny mobiltelefon. Den har börjat att skicka sms till vem som helst, inklusive sig själv när den själv känner för det. Och inte nog med att den smsar upp alla mina pengar, den slumpar dessutom ringsignaler och ibland glömmer den att ringa och bara ligger där och lyser helt oskyldigt. Okej att den har gått sönder, men måste den gå sönder så konstigt, kan den inte bara göra som alla andra mobiler och totalt sluta fungera på en gång. oacceptabelt.

casting such a thin shadow

för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteen!
Nu är det bara 38skoldagar kvar och jag lovar att jag ska sjunga högst av alla. Folk som oroar sig över vad dom ska pyssla med efter skolan är slut borde sluta med det omedelbart. Man ska göra Allting som man i vanliga fall inte hinner. ALLTING. det finns ungefär tusen saker.
På torsdag ska jag fira att det är påsklov med en enorm glädjetår.

blackout

sant att jag kan bli utlåst från mitt eget hus?
det borde inte vara möjligt, men min nyckel passar inte i dörren. Antingen har någon lustigkurre bytt ut min nyckel eller så har helt enkelt den som monterade ett nytt lås glömt att meddela mig de magiska orden som gör att dörren öppnar sig.

true to meFör alla som undrar så är det här insidan av ett granatäpple.
Ni vet ett sånnt där som man går förbi på ica varje gång man handlar frukt. Jag har typ klämmt på dem tusen gånger och tänkt att jag ska köpa ett någongång. Men det har som aldrig blivitt. Igår tog iallafall Christian steget och köpte ett. Tro det eller ej men det var riktigt gott! Däremot såg det ut som att vi hade haft halshuggning och blodbad i köket. Det är röda prickar och små pölar ööööverallt.RSS 2.0