sleep

Idag hittade jag tjugo kronor i en tändsticksask i mitt kök. Det kan vara ett tecken. Jag kan vara pojken med guldbyxornas kusin. Flickan med guldasken. Det kan även vara så att det är en slump. Men låt oss hoppas på det tidigare. Jag tänker iallafall kolla i morgon igen vid samma tidpunkt för att se om det har dykt upp någonting nytt.

some will seek forgiveness, others escape

bokatochklart

7september säger jag jag hejdå till skellhell och åker mot andra äventyr! !

i dont care

earthhour

the end is here

högskoleproooooooooooov
febeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

nobodys favourite

igår fick jag min livs första parkeringsböter, mycket bra jobbat av mig.
Eftersom det inte bli något umeåopen så jämnar det iallafall utsig, jag menar, jag blir ju 350kronor fattigare hursom.


find the real

årets första frukost utomhus!


stand for what you stand for

min filosofi lärare brukar säga någonting i stil med "kaos är granne med Gud"
och om det stämmer så tror jag att jag har hittat Gud!!  Jag är nämligen kaos, alltså borde någon av minna grannar vara Gud?
Jag undrar dock vem av dem det kan vara. Tanten som bor under mig, som har bott där i hela sitt liv och tydligen inte har någon säng känns som en möjlig kandidat. Nästa gång hon kommer ut och vill prata med mig (det vill säga nästa gång jag går ut) ska jag fråga henne!

act one, scen one

    

stronger

när en del av mitt sälle inför UmeåOpen funderar på att stanna hemma blir jag lite orolig. Därför tänker jag i smyg boka biljetter så det lixom inte finns någon återvändo!home where the heart is

jag som hade tänkt sova tidigt idag. Direkt efter matchen var slut. Jag får sova nu istället.

bra match iallafall.
underhållning

sundays

hey little worldJag har en ganska gullig mormor och en ganska gullig morfar. Jag fick det här e-vykortet idag:)
tack hörrni!
-
Detta fick mig även att tänka på alla mina goda vänner jag har haft genom åren. Tyvärr har de flesta gått ett tragiskt liv till mötes och hamnat i sopsäckar hemma på mamma och pappas vind. Tass the Lion är den enda som fortfarande har en hedersplats i min säng. Tror att jag borde göra ett besök hos de andra snart och se hur dom har det.

tyrannosaurus hives

framtiden framtiden framtiden
när ska man få leva här och nu? överst i min hög av reklam (ja jag ska sätta upp en "ingen reklam tack" skylt!) ligger ett enormt orange kuvert. DEN ALLMÄNNA PENSIONEN. Hur tänker dom egentligen? Jag menar, hallihåll, jag är 18år, har varken hund, man, eller volvo och dom vill att jag ska börja tänka på min kommande pension?
Jag vet ingenting om vad jag vill i framtiden. Och då menar jag inte bara framtiden om 10 år utan även framtiden om 2 timmar. Jag planerar inte så där mycket och jag tänker defenetivt inte börja tänka på hur jag ska ha det om 50år när jag eventuellt går i pension, jag kanske inte ens lever då. Ta en sak i taget. Jag sattsar på studenten och sen får man väl för sjutton gubbar se hu det blir!

battle
storytelling

göteborg för nån sommar sedan, 07 lr 06 kanskeJättesniglar, busschaufförer som inte fattar norrländska, naken kille i en fontän,
rosa foppatofflor, kompass för att hitta i ett köpcenter ochsåvidare:)

tick tick boom

som de flesta andra har jag blivitt uppfostrad med att man inte ska skratta åt andras olycka. Men ibland är det svårt att hålla sig. Som nyss tillexempel.
Jag står i köket och fixar lite frukost, så ser jag en kille, 25, som kommer ut ur tvättstugedörren med en hög kläder. Han har på sig vad som måste vara århundradets halkigaste skor, och oturligt nog så verkar han bo i huset längst ner på gården, och måste därför ta trappen som på vintern liknas bättre med en isrutschbana. Från trappen till ingången är det ungefär sex meter, killen hinner ramla fem gånger, innan han ger upp och kryper sista biten! Han tappade ungefär hälften av kläderna vid varje fall, och tillslut orkade han inte ta upp dem nått mer, så nu ligger det små högar med tvätt lite här och var på gården. Fniss

millennium

män som hatar kvinnorjag blir bara arg.
tyvärr så kommer jag att tvingas läsa boken också.
ska börja nu så det blir gjort nån gång.

lingonben

Jag har just överlevt några dagars vistelse i en stuga mitt ute i ingenstans. (läs Åres skogar). Inget rinnande vatten, alltså ingen toalett eller dusch, och fyra grisar har varit mitt enda sällskap. Jag är tacksam att jag fortfarande skuttar runt på planeten jorden.
hipp och hepp och hoppla, hästen heter Sverker.

RSS 2.0